Contact

telefon: (+40) 742 656 161 | email: office@adblue.blog

 

  HELLO WORLD!


  despre www.adblue.blog - 10 ianuarie 2017

  Până la începutul acestui an AdBlue era doar un amănunt pentru mine. Un amănunt foarte costisitor atunci când am ajuns cu mașina în service. Am constatat că folosirea unui produs inferior calitativ înseamnă mult timp irosit și destui bani pierduți pe reparații.

  decizii bune, decizii în cunoștință de cauză

  Încercând să aflu mai multe amănunte despre problema mea, am remarcat că articolele publicate pe net sunt relativ puține, incomplete sau scrise de producători. După ce am reușit să îmi fac o imagine de ansamblu alocând și mai mult timp, am înțeles importanța acestui ”amănunt” atât asupra mediului cât și în privința consecințelor individuale nefaste dacă este tratat inadecvat.

  Am mai descoperit că, deși AdBlue și SCR (Selective Catalytic Reduction):
  1. reduc consumul de carburant și cresc puterea motorului
  2. reduc poluarea (NOx și CO2) protejând mediul și sănătatea noastră

  există persoane care vând gadgeturi ce dezactivează sistemul. De ce? Bănuiesc că răspunsul este: profită de cumpărători neinformați care au impresia că dacă nu mai cumpără AdBlue fac economie.

   
  • Ai pierdut timp și bani din cauza reparațiilor costisitoare rezultate în urma folosirii unor produse inferioare calitativ?
  • Ai fost sancționat pentru că mașinile nu se mai încadrau în normele de poluare deoarece sistemul SCR funcționa defectuos din cauza unor produse contrafăcute?
  • Ai constatat că ai cumpărat produse care nu corespund standardelor?

  Noi te putem ajuta!

  sau putem încerca să diminuăm aceste practici neloiale ale căror efecte negative afecetează deopotrivă mediul înconjurător cât și bunăstarea individuală

  Scăzând șansele ca mașinile tale să fie afectate de produse slabe calitativ sau contrafăcute, vei ține CHELTUIELILE la un nivel cât mai scăzut: reparații, consum, ore de inactivitate ...