conditii gresite pentru depozitare adblue
Influența condițiilor de depozitare asupra duratei de valabilitate
ianuarie 27, 2017
furt motorina din camion
Eu fur doar 1 litru de motorină 
februarie 3, 2017

Atenție! produse contrafăcute

Am aflat că în ultimul timp au existat câteva cazuri grave de fraudă realizate de anumite firme. Întrucât o anchetă a instituțiilor statului este în derulare, nu vom dezvălui identitatea autorilor în această etapă. Pe măsură ce dovezile incriminatoare vor fi făcute publice, vă vom informa cu promptitudine astfel încât să vă puteți proteja de daunele provocate de produsele frauduloase. Există companii care cumpără AdBlue certificat în mod curent de la furnizori licențiați, obținând astfel documentația corectă. Aceștia îl amestecă ulterior cu AdBlue necertificat și îl vând in industrie utilizând documentul original ca dovadă a certificării produselor. Acesta este un mod inteligent și laborios de a înșela clienții.

Aceste cazuri sunt îngrijorătoare sub mai multe aspecte:

  1. Produsul nu respectă standardele de fabricație.
  2. Titularul originar al licenței este în pericol datorită faptului că produsul lor este comercializat într-o manieră greșită.
  3. Laboratorul în care este testat produsul ar putea fi pus în discuție, având în vedere că certificatul de analiză are numele lor pe el iar produsele nu se potrivesc.
  4. Utilizatorul/consumatorul final plătește pentru AdBlue certificat, când, de fapt, acesta este un amestec realizat în curtea din spate.
  5. Amestecul unui produs certificat cu altul necertificat nu conferă nicio garanție asupra calității produsului.

Ce se poate face în această privință?

SIMPLU – se poate insista pentru a se obține un certificat de analiză valabil: aceasta este polița dumneavoastră de garanție. În cazul în care furnizorul dumneavoastră nu vă poate oferi unul pentru a-l păstra, vă aflați in pericol și înseamnă că e timpul să înlocuiți furnizorul dumneavoastră cu unul care o poate face.

Dacă întâmpinați orice problemă cu evacuarea de SCR e timpul să verificați mult mai atent produsele care vă sunt livrate: ambalaje sigilate, loturi certificate, producător licențiat etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.