AdBlue reduce consumul (partea I)
ianuarie 4, 2017
Scurt istoric al normelor de poluare: Euro 1-6
ianuarie 11, 2017

VDA – Asociația Germană a Industriei Auto

Asociatia Germana a Industriei Auto - VDA sediu
 

AdBlue® este marcă înregistrată, toate drepturile sunt deținute de către Asociația Germană a Industriei Auto (VDA).
AdBlue® este denumirea comercială dată pentru AUS32. Conform ISO 22241 este un lichid incolor, fabricat sintetic din 32,5 procente din soluție de uree în apă demineralizată, care este utilizat în posttratarea gazelor de evacuare într-un convertor Selective Catalytic Reduction (SCR). SCR reduce producția de oxizi de azot (NOx) cu aproximativ 90% (în timpul funcționării staționare a motorului).


VDA = Verband der Automobilindustrie

peste 600 companii

sunt membri ai Asociației Germane a Industriei Auto 

În Germania aceste societăți produc automobile, remorci, caroserii și autobuze, precum și piese și accesorii, fiind reprezentate în întreaga lume. Și acestea nu sunt doar mari corporații: 70% din valoarea adăugată provine de la furnizori, dintre care mulți alcătuiesc IMM-urile renumite ale "German Mittelstand". Mărcile din spatele mașinilor sunt printre cele mai valoroase din întreaga lume.

Industria de automobile germană este lider în domeniul tehnologiei SCR. Toți producătorii oferă modele cu această tehnologie. Aproximativ 2,5 milioane de vehicule ale brandurilor germane folosesc deja AdBlue în Europa. Peste 30 la suta din modelele actuale de autoturisme diesel de la producătorii noștri sunt livrate cu tehnologie AdBlue®, iar tendința este în creștere. Unii producători au indicat deja că gama lor de autoturisme diesel va fi modernizată în mod succesiv și complet upgradată la tehnologia SCR. VDA prezice că, până în 2020, peste 20 de milioane de automobile diesel de la companiile germane vor fi echipate cu AdBlue.

Germania este locul în care automobilul a fost inventat - iar acest lucru se referă în mod egal la mașina de pasageri, camion sau autobuz. Și tot aici este locul în care este reinventat din nou și din nou, cu pasiune și cu arta ingineriei, făcând mobilitatea mai sigură, mai eficientă, mai confortabilă și mai bună pentru mediu.

sursa website Asociația Germană a Industriei Auto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.